ACTIVITEITEN

26 DECEMBER 2014

// KERSTTORNOOI

De tijd rond kerstmis is een periode waarin mensen graag bij elkaar zijn. Met het Kersttornooi wil VC Retie de leden, familie/vrienden van leden, supporters en sympathisanten samenbrengen voor een gezellige dag volleybal en plezier. 's Morgens spelen de kinderen een aantal wedstrijdjes in tornooi-vorm en 's namiddags is het de beurt aan de volwassenen.

13 FEBRUARI 2015

// TEERFEEST

Het teerfeest is de perfecte gelegenheid om je te amuseren met leden, ouders van leden en sympathisanten van onze club. De combinatie van lekker eten, voldoende drank en goede muziek zorgt keer op keer voor een sfeervolle en amusante avond!

24-25 APRIL 2015

// WAFELSLAG

Elke sportclub heeft naast inkomsten van sponsering en dergelijke, nood aan extra inkomsten. Bij onze wafelverkoop rekenen we op onze leden om hun steentje bij te dragen. Ze worden op pad gestuurd om bij de mensen thuis heerlijke wafels en paaseitjes te verkopen.

10 MEI 2015

// ITALIAANSE EETDAG

Genieten van heerlijke italiaanse gerechten, klaargemaakt door onze volleybalclub? Tijdens onze Italiaanse eetdag kan iedereen een hapje komen eten. Ons aanbod van spaghetti, lasagna,... zorgt voor ieder wat wils.

14-15-16 AUGUSTUS 2015

// VOLLEYBALFEESTEN

De volleybal 3-daagse is één van de hoogtepunten van het jaar. Amusement verzekerd voor jong en oud.
(Klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

VOLGEND WEEKEND

Zaterdag 1 augustus

Geen wedstrijden

Zondag 2 augustus

Geen wedstrijden


*** = Wedstrijd verplaatst