ACTIVITEITEN

8 SEPTEMBER 2012

// STARTDAG JEUGD

- AFGELOPEN!

Tijdens de startdag voor de jeugd is het de bedoeling dat een aantal praktische zaken in orde gebracht worden voor het startende volleybalseizoen, bijvoorbeeld de verdeling van de truitjes. Ook krijgen de verschillende jeugdteams de kans om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen.

29-30-31 OKTOBER 2012

// JEUGDKAMP

- AFGELOPEN!

Tijdens de herfstvakantie organiseert VC Retie elk jaar een volleybalkamp voor al onze jeugdleden. De hoofddoelstelling van het kamp is om onze jongeren extra trainingsmomenten aan te bieden waar ze hun vaardigheden in het volleybal kunnen verbeteren. Naast het sportieve gedeelte is er ook een uitgebreid aanbod van ontspanning en recreatie.

1 DECEMBER 2012

// CHOCOLADEVERKOOP

- AFGELOPEN!

Eind november, begin december houden we jaarlijks een verkoop van chocolade mannetjes en truffels. Voor de komst van de goede, wijze man kan je zo enkele inkopen doen en daarbij onze club nog steunen ook...

26 DECEMBER 2012

// KERSTTORNOOI

- AFGELOPEN!

De tijd rond kerstmis is een periode waarin mensen graag bij elkaar zijn. Met het Kersttornooi wil VC Retie de leden, familie/vrienden van leden, supporters en sympathisanten samenbrengen voor een gezellige dag volleybal en plezier. 's Morgens spelen de kinderen een aantal wedstrijdjes in tornooi-vorm en 's namiddags is het de beurt aan de volwassenen.

8 MAART 2013

// TEERFEEST

- AFGELOPEN!

Het teerfeest is de perfecte gelegenheid om je te amuseren met leden, ouders van leden en sympathisanten van onze club. De combinatie van lekker eten, voldoende drank en goede muziek zorgt keer op keer voor een sfeervolle en amusante avond!

23 MAART 2013

// WAFELVERKOOP

- AFGELOPEN!

Elke sportclub heeft naast inkomsten van sponsering en dergelijke, nood aan extra inkomsten. Bij onze wafelverkoop rekenen we op onze leden om hun steentje bij te dragen. Ze worden op pad gestuurd om bij de mensen thuis heerlijke wafels en paaseitjes te verkopen.

12 MEI 2013

// ITALIAANSE EETDAG

- AFGELOPEN!

Genieten van heerlijke italiaanse gerechten, klaargemaakt door onze volleybalclub? Tijdens onze Italiaanse eetdag kan iedereen een hapje komen eten. Ons aanbod van spaghetti, lasagna,... zorgt voor ieder wat wils.

9-10-11-15 AUGUSTUS 2013

// VOLLEYBAL 3-DAAGSE

De volleybal 3-daagse is één van de hoogtepunten van het jaar. Amusement verzekerd voor jong en oud. Hieronder een overzicht van de activiteiten:

VOLGEND WEEKEND

Zaterdag 4 oktober

Geen wedstrijden

Zondag 5 oktober

Geen wedstrijden

VC RETIE OP TWITTER

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /opt/www/vancraenendonckh/web/www.vcretie.be/twitter.php on line 29