top of page

Teerfeest 10 maart 2023

Op vrijdag 10 maart 2023 is het weer zo ver. VC Retie houdt van traditie en geeft, net als de vorige jaren, weer een oerdegelijk teerfeest, indien we terug mogen! Voor de verandering gaat ons teerfeest dit jaar door in Cabasse te Retie. We verwachten iedereen vanaf 19u om dan te starten. Maar de capaciteit is beperkt tot 120 personen, dus wees er snel bij.


Zoals altijd moeten we weer werken met voorinschrijvingen om de juiste aantallen te kunnen doorgeven. Dit jaar zullen we weer werken met een streetfood-concept.

Omdat we willen dat iedereen komt, is de prijs democratisch gehouden. Dankzij jullie massale deelname kunnen we je voor €50 een ganse avond van drank en eten voorzien. Na de maaltijd zorgt DJ Stu nog voor de nodige ambiance.

Om deel te nemen schrijf je 50 euro per persoon over op rekeningnummer BE06 7895 8279 5822 met als mededeling: je volledige naam + teerfeest. We ontvangen je inschrijving graag voor 26 februari 2023.

Ben je vegetarisch? Schrijf dan bij de betaling achter je naam ‘veggie’.

Hopelijk zien we jullie met je ganse ploeg en supporters verschijnen! Kortom, noteer het volgende in je agenda: 10 maart, geweldig feestje, 19:00, Cabasse!

85 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page